Pakketten

Instap pakket

In dit pakket wordt er rekening gehouden met mogelijke toekomstwijzigingen. Of deze nu met een beperkt budget te maken hebben of met het overbodig vinden van bepaalde mogelijkheden dat maakt niet uit. U laat namelijk nu al loze leidingen leggen zodat er in de toekomst, als u de tijd daar voor rijp vindt, zonder te hakken en te breken meerdere aanpassingen kunnen worden uitgevoerd. Voor mensen die dus nu geen grote investeringen willen doen maar die inzien dat de slimme woning het wonen van de toekomst is.

Basis pakket

Het basis pakket bevat meteen veel meer mogelijkheden voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld lichtscènes, paniekschakelaars, koppelingen voor verwarming of verkoeling van uw huis aanbrengen. U kunt ervoor kiezen om de knoppen op de muur daarvoor te gebruiken, maar ook de keuze voor een afstandsbediening is aanwezig. Het systeem is vanzelfsprekend ook in de toekomst altijd uit te breiden. Denk daarbij eens aan automatische beregening van uw tuin of wanneer u hulpbehoevend wordt kunt u uw woning makkelijk omtoveren tot een zorgwoning.

Delux pakket

De naam zegt het al, dit is Luxe! Aansturing via een touchscreen in de muur zorgt ervoor dat u al uw elektrotechnische wensen kunt uitvoeren. Ook energieverbruik wordt door dit systeem makkelijker te controleren en bij te houden. We kunnen immers al bijna met zekerheid zeggen dat gas, water en licht in de toekomst ook fors duurder zullen worden. Zelf in de hand houden wat er wordt verbruikt, zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijke uitleg krijgt, zowel mondeling als schriftelijk in een persoonlijke handleiding zodat het systeem niet ingewikkeld voor u is.

Voor al deze pakketten geldt; Na 1 jaar plannen we samen met u een gratis service bezoek zodat we de hele installatie nakijken.